Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس گفت: با توجه به اینکه وزارت ورزش و جوانان در کنار وزراتخانه‌های آموزش و پرورش و علوم، تحقیقات و فناوری در حوزه تحول در خط زندگی آینده و آموزش جوانان نقش موثری دارد، عدم وجود برنامه در این حوزه را باعث آسیب‌های جدی به کشور دانسته‌ایم.

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، علی خضریان نماینده مردم تهران با اشاره به نشست امروز صبح (یکشنبه ۲۴ مردادماه) کمیسیون اصل ۹۰، گفت: برنامه وزرای پیشنهادی آموزش و پرورش و ورزش و جوانان در دستور کار بود که در بخش اول حسین باغگلی وزیر پیشنهادی وزارت آموزش و پرورش دیدگاه‌های خود را بیان کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس ادامه داد: اعضای کمیسیون بر تعلیم و تربیت به عنوان غایت نظام جمهوری اسلامی تاکید کردند و بیان شد که تعلیم و تربیت رسمی و عمومی از کلیدی‌ترین مولفه‌ها برای بقا و تقویت جمهوری اسلامی و فرصتی برای تمرین جمهوریت کشور محسوب می‌شود و به عنوان مهمترین نهاد تربیت نیروی انسانی و مولد سرمایه‌ی اجتماعی و مهمترین نهاد برای تحول فرهنگی و اجتماعی جامعه محسوب می‌شود که گستره‌ی مهد کودک و پیش دبستانی تا دانشگاه را به عنوان امر حاکمیتی در بر می‌گیرد و باید برنامه‌های دقیقی برای این ظرفیت‌ها ارائه شود تا در صورت کسب رای اعتماد از مجلس، کمیسیون اصل ۹۰ بتواند نظارت دقیقی بر تحقق اهداف و برنامه‌ها داشته باشد.

وی اظهارداشت: در این نشست همچنین بر اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، تحقق اهداف کلان و عملیاتی کردن آن تاکید شد که وزیر پیشنهادی نیز در این زمینه هم‌نظر بود.

این نماینده مجلس بیان کرد: از جمله موضوعاتی که مورد دغدغه نمایندگان در کمیسیون اصل ۹۰ بود تقویت کیفیت و عدالت آموزش و پرورشی در مدارس دولتی است. بر این مبنا که باید حق آموزش رایگان برای هموطنان، فرزندان و آینده‌سازان کشور در مستضعف‌ترین مناطق کشور تقویت و گسترش دهیم، طبق نمودار‌ها و آمار‌ها از کنکور سنوات گذشته حاکی از آن است که در حوزه عدالت آموزشی موفق عمل نکرده‌ایم؛ از این رو تاکید شد وزیر پیشنهادی باید به برنامه‌های خود را ارائه کند.

خضریان افزود: در حوزه آموزش، بر آموزش تحول محور و تعقل محور به جای آموزش تلنباری و افزایش به حفظیات غیرکاربردی برای دانش آموزان تاکید شد. همچنین بیان شد این مهم با تامین معیشت معلمان و فرهنگیان گره خورده است و نمی‌توانیم تحولات در آموزش و پرورش را بدون نگاه دقیق به رفع مشکلات فرهنگیان رقم بزنیم.

این نماینده مجلس اظهار داشت: زمانی می‌توانیم آموزش و پرورش را به این سو سوق دهیم که مسائل اولیه فرهنگیان و معلمان را رفع کنیم، تمام این دغدغه‌ها و نکات به وزیر پیشنهادی انتقال داده شد تا او برنامه مکتوب خود را در زمینه اجرای طرح رتبه بندی فرهنگیان به کمیسیون ارسال کند.

وی با اشاره به حضور سید حمید سجادی وزیر پیشنهادی وزارت ورزش و جوانان در بخش دوم جلسه کمیسیون اصل ۹۰ گفت: در این نشست ضمن تاکید بر موضوع ورزش به عنوان یکی از ظرفیت‌هایی که می‌تواند سلامت و نشاط اجتماعی را تامین کند و روحیه خودباوری را در جوان زنده کند، یادآور شد آنچه متاسفانه طی سال‌های اخیر مغفول مانده است، وظایف این وزارتخانه در حوزه جوانان است.

خضریان گفت: باید در حوزه جوانان، ابعاد مختلف نیازها، اقدامات و ظرفیت‌ها فراهم شود، همچنین تسهیلاتی برای ازدواج جوانان اختصاص یابد. از سوی دیگر از آنجایی که وزارت ورزش و جوانان در کنار وزراتخانه‌های آموزش و پرورش و علوم، تحقیقات و فناوری در حوزه تحول در خط زندگی آینده و آموزش جوانان نقش موثری دارد، عدم وجود برنامه در این حوزه را باعث آسیب‌های جدی به کشور دانسته‌ایم.

سخنگوی کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه عصر امروز نشست اعضای کمیسیون با سایر وزرا ادامه دارد، اظهار داشت: اعضای کمیسیون معتقدند وزیر پیشنهادی ورزش و جوانان برنامه‌های دقیق‌تری ارائه کند تا بتوانیم ظرفیت ارتقا هویتی دینی، انقلابی و ملی جوانان در کشور را ارزیابی کنیم تا وزارتخانه به هدف اصلی خود میل پیدا کند.

منبع: خبرگزاری فارس

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: علی خضریان وزرای پیشنهادی کمیسیون اصل 90 ورزش و جوانان کمیسیون اصل ۹۰ وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش برنامه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۲۶۵۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر آموزش‌وپرورش: مرگ سند ۲۰۳۰ در این دولت رقم خورد، اما...

وزیر آموزش و پرورش گفت: دولت سیزدهم مرگ سند۲۰۳۰ را رسماً رقم زد، هنوز هم بودند کسانی که در بدنه دولت به سند۲۰۳۰ اعتقاد داشتند چرا که این سند به عنوان یک رویکرد در دولت پیشین وجود و در وزارت آموزش و پرورش دفتر داشت و حتی ردیف بودجه برای آن تخصیص داده شده بود.

رضا مراد صحرایی وزیر آموزش و پرورش امشب ۱۲ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در برنامه صف اول شبکه خبر ضمن تبریک روز معلم گفت: در مدارس ما محیط زبان آموزی شکل نمی‌گیرد و تفاوت موسسه با مدرسه هم همین است که در موسسه‌ها محیط زبان آموزی شکل می‌گیرد و بچه‌ها می‌توانند با هم حرف بزنند، اما زمانی که ۲ ساعت در هفته زبان یاد می‌گیرند که قطره چکانی است.

وزیر آموزش و پرورش افزود: دولت سیزدهم دو اتفاق را رقم زد نخست اینکه مرگ سند ۲۰۳۰ را رسماً اجرا کرد چرا که هنوز هم بودند کسانی که در بدنه دولت به سند ۲۰۳۰ اعتقاد داشتند.

وی ادامه داد: سند ۲۰۳۰ به عنوان یک رویکرد در دولت پیشین وجود و در وزارت آموزش و پرورش دفتر داشت و حتی ردیف بودجه برای آن تخصیص داده شده بود، در حالی که برای سند تحول بنیادین بودجه نداشتیم.

وی ادامه داد: واقعیت این است که همین امروز هم من نمی‌توانم با جرات بگویم که سند ۲۰۳۰ به طور کامل از بین رفته است چرا که ممکن است در وزارت آموزش و پرورش کسانی باشند که به این سند اعتقاد داشته باشند.

مراد صحرایی بیان کرد: ۲۰۳۰ یک سند تحول آموزشی بود که از بیرون کشور به ما دیکته شده بود و تقریباً تمامی بند‌های این سند نگران کننده بود که البته حرف‌های خوبی هم در این سند بود، اما دو حرف در ۲۰۳۰ مد نظر بود اینکه چرا زمانی که خودمان سند تحول داریم از بیرون کمک بگیریم و نکته دیگر این بود که برخی از موارد آن با فرهنگ ما سازگاری نداشت به عنوان مثال ما می‌گوییم عدالت جنسیتی و آن‌ها برابری جنسیتی می‌گویند.

وزیر آموزش و پرورش تاکید کرد: تمرکز جوهره استراتژیست و این دولت بر سند تحول بنیادین متمرکز شد.

وی افزود: مسئله بعدی این است که این دولت بهار سند تحول را رقم زد که به گواه افرادی که این سند را می‌شناسند بی‌سابقه است این سند یک منظومه کامل است و دنبال وقوع حیات طیبه است و یک پیکره یکپارچه منسجم دارد و نظریه تعلیم و تربیتی ماست و هر روز باید اجرا شود.

مراد صحرایی گفت: سند به این مهمی باید نقشه راه داشته باشد تا تمامی آن در کشور اجرا شود و همچنین رهبر معظم انقلاب تاکید کردند که این سند نقشه نیاز دارد تا دقیق بگوید ما به کجا می‌رویم و همچنین قابل اندازه گیری باشد.

وزیر آموزش و پرورش افزود: زمانی که کل سند به طور کامل اجرا شود می‌توانیم شاهد نتایج آن باشیم و خوشبختانه این نقشه در دولت سیزدهم نوشته شد.

وی تاکید کرد: پیشتر در سال‌های ۹۳ و ۹۷ هم این نقشه‌ها در آموزش و پرورش نوشته شده بودند، اما متاسفانه این نقشه‌ها از داخل اتاق وزیر و وزارتخانه بیرون نرفته بودند و دلایل آن هم دو دسته بودند یک سری از دلایل درونی و یک سری از دلایل بیرونی.

مراد صحرایی ادامه داد: دلیل درونی این بود که به نقطه تمرکز تبدیل نشده بود، چرا که یک رقیب «سند ۲۰۳۰» در کنار آن بود و نمی‌گذاشت این برنامه دیده شود.

وزیر آموزش و پرورش افزود: در اجرای این سند یک ائتلاف ملی برای اعتلای تعلیم و تربیت نیاز است اساساً آموزش و پرورش محور اجرای سند است نه مجری تمام آن.

دیگر خبرها

  • وزیر آموزش و پرورش وارد خوزستان شد
  • جامعه‌ای سرافراز است که معلمانش سرافراز نگه داشته شده باشند
  • بیکاری جوانان از مهم‌ترین معضلات آبادان است
  • برگزاری آزمون استخدام ۱۹ هزار معلم | زمان آغاز به کار معلمان جدید مشخص شد
  • وزیر آموزش‌وپرورش: مرگ سند ۲۰۳۰ در این دولت رقم خورد، اما...
  • رقابت بیش از ۲۱ هزار کرمانی درآزمون آموزش و پرورش
  • معلمان ورزش در خط مقدم پرورش قهرمانان ورزشی هستند
  • امضای ۲ سند همکاری اقتصادی میان ایران و امارات 
  • سبک زندگی ایرانی اسلامی باید ترویج شود/لزوم معرفی دختران موفق کرد
  • هدیه ۲ میلیونی وزیر آموزش و پرورش به حساب معلمان واریز شد